بررسی انواع خواص و فواید روغن های ارگانیک

خواص آرگان

روغن آرگان برای مصارف پزشکی

روغن آرگان یکی از روغن طبیعی از هسته میوه درخت آرگان است که در مراکش کشت می‌شود.
روغن آرگان حاوی انواع اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است که دارای مصارف پزشکی متعدد
می‌باشد. از روغن آرگان هم در زمینه‌های زیبایی مانند مراقبت از پوست، مو و ناخن استفاده
می‌شود و هم مصارف پزشکی متعدد مانند درمان فشار خون بالا و دیابت دارد.

مصارف پزشکی روغن آرگان

در ادامه با فواید روغن آرگان و نحوه مصرف روغن آرگان برای مصارف پزشکی بیشتر آشنا
می‌شویم:

 جلوگیری از حالت کشسانی پوست
به هنگام بارداری، حالت کشسانی پوست در بانوان ایجاد می‌شود؛ اما افراد دیگر هم ممکن است این
تجربه را داشته باشند. روغن آرگان، باعث بهبود خاصیت ارتجاعی در پوست می‌شود و با استفاده
از آن دو بار در روز و ماساژ آن در منطقه آسیب دیده، می‌توان به بهبود علائم کششی کمک کرد.

جلوگیری از پیری
روغن آرگان خاصیت ضدپیری دارد و از آن در خوراکی‌ها و مواد آرایشی استفاده می‌شود. نحوه
استفاده از روغن آرگان به این شکل است که شما از آن مستقیماً روی پوست خود استفاده می‌کنید.
همچنین با مشورت پزشک، می‌توانید از آن به عنوان یک مکمل خوراکی استفاده کنید.
تسکین درماتیت آتوپیک
درماتیت آتوپیک، یک بیماری پوستی با علائمی مانند خارش و قرمزی پوست است که روغن آرگان
در تسکین آن به صورت چشمگیری عمل می‌کند. چرا که دارای خاصیت ضد التهابی طبیعی و
دارای ویتامین E می‌باشد که می‌تواند به تسکین این درد کمک کند.
درمان زخم
روغن آرگان با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد می‌تواند به ترمیم زخم‌ها و بریدگی‌ها در
کوتاه‌ترین زمان ممکن کمک کند. همچنین استفاده از مکمل‌های روغن آرگان به طور مرتب، یکی
دیگر از شیوه‌های مصرف روغن آرگان برای مصارف پزشکی است.

بهبود عفونت‌های پوستی

یکی از کاربردهای رایج روغن ‌آرگان در مصارف پزشکی استفاده از آن برای درمان عفونت‌های
پوستی است چراکه روغن آرگان خاصیت ضد باکتریایی و قارچی دارد و می‌تواند باعث درمان و
جلوگیری از عفونت‌های باکتریایی و قارچی پوست شود.
درمان آکنه
متخصصان پوست از روغن آرگان برای درمان آکنه‌های مختلف پوستی از جمله آکنه‌های
هورمونی استفاده می‌کنند که این خود از دیگر نحوه‌های مصرف روغن آرگان در مصارف پزشکی
است. از روغن آرگان می‌توان برای درمان چندین نوع از آکنه‌های مختلف استفاده کرد. به شکلی
که دو بار در روز از روغن آرگان یا کرم‌هایی که حاوی روغن آرگان هستند به طور مستقیم بر
روی پوست استفاده کنید تا بعد از ۴ هفته نتایج دلخواهتان را ببینید.
محافظت از پوست در برابر نور خورشید
روغن آرگان خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از پوست شما در برابر نور خورشید و آسیب رادیکال
آزاد ناشی از تماس با نور خورشید کمک می‌کند و همچنین از سوختگی‌های مختلف جلوگیری
می‌کند. قرارگیری در معرض نور خورشید ممکن است در دراز مدت باعث سرطان پوست شود که
استفاده از روغن آرگان می‌تواند

روغن زیتون رودبار اصل

خواص روغن زیتون ، روش تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

محتوایی که قرار می دهم حاصل سالها تفحص تجربه و بر اساس مطالب علمی می باشد

بنده دکتر اسحاق خاتمی مقدم فارغ التحصیل دکترا در رشته میکروبیولوژی صنایع غذایی میباشم. لطفاً مطالبی را که در این محتوا قرار می‌دهم ، به دقت مطالعه کنید

روغن زیتون یکی از پرمصرف‌ترین روغنها در جامعه جهانی می باشد که در قرآن هم در مورد میوه ی آن یعنی زیتون و خواص زیاد و گرانبهای آن صحبت شده است. روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع و آنتی اکسیدان است که از تاثیرات آن می‌توان به افزایش طول عمر و کاهش بیماری‌های مرتبط با مصرف روغن اشباع (چربیهای حیوانی روغن پالم روغن هومس و روغن های نباتی و غیره…) اشاره کرد.

از خواص اصلی روغن زیتون برای سلامتی :

  1. روغن زیتون مانع آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد حاصل از چربی ها و روغن های اشباع به سیستم قلبی و عروقی  می شود
  2. روغن زیتون ال دی ال یا کلسترول بد خون را کاهش می دهد
  3. مانع رسوب پلاک ها در جداره شریان های عروقی شده و مانع تنگ شدن آنها میشود
  4. کمک به تنظیم قند خون بدن
  5. تسکین دردهای روماتیسمی
  6. نرم کنندگی و افزایش حرکات دودی مری و روده و دفع سنگهای صفراوی ، رفع یبوست و معالجه قولنج های ناشی از ورم کلیه می باشد
  7. بسیاری از دانشمندان معتقدند که روغن زیتون به دلیل داشتن اسید اولوئیک مانع از ابتلای زنان به سرطان سینه میشود.
  8. وغن زیتون دارای سدیم و ویتامین های A E و آهن می باشد
  9. از دیگر خاصیت های این روغن گرانبها میتوان به خواص کرم کش بودن آن اشاره کرد .

 

ویژگی های روغن زیتون اصل :

همانطور که میدانیم تشخیص اصل بودن هر ماده غذایی نیاز به تجربه بالا و نهایتاً آنالیز آنالیز آن ماده غذایی می باشد.ما در اینجا راه هایی برای تشخیص اصل بودن روغن زیتون را در اختیار شما قرار میدهیم :

در ابتدا باید گفت رنگ روغن زیتون های گرفته شده از زیتون های متفاوت با هم فرق میکنند که معمولاً این بازه رنگی  رنگ زرد به رنگ سبز متغیر میباشد

به عنوان مثال روغن زیتون تصفیه شده از زیتون های شیراز گرگان جیرفت کرمانشاه و غیره متمایل به زرد می باشد ( اگر به وسیله ی هگزان و بخار آب تصفیه شده باشد )  اما به طور کلی رنگ روغن زیتون فرابکر بابو ( منطقه طارم و رودبار � بهترین نوع زیتون در کشور می‌باشند)  مایل به سبز میباشند و بوی چندان زیادی ندارند ( البته اگر اسانسی به آن اضافه نشده باشد)

روغن زیتون اصل باید مقداری تلخی داشته باشد و انتهای گلو را بسوزانند و یا بوی شبیه( سیب گندیده علف کهنه و به طور کلی مقداری بوی تندی می دهد) اما برای محدود کردن راه تشخیص پیشنهاد می کنند حتماً از مراکزی که مطمئن هستید خرید نمایید.

روغن زیتون اصل رودبار (  که مجموعه تولیدی ما تنها از این نوع زیتون روغن گیری می نمایند) دارای مقادیر زیادی گلیکوزید می باشد که ما در این پروسه دارای سه نوع مشتقات روغنی از زیتون می باشیم که در ادامه راجع به آن صحبت خواهیم کرد.

فرایند تولید روغن زیتون اصل رودبار

در اواسط و یا اواخر پاییز زمانی که زیتون ها روی درختان رنگ تیره و یا سیاه به خود می گیرند برداشت شده  شست و شو شده  دم گیری شده و نهایتاً هسته ای آن را جدا میکنیم( تفاوت روغن گیری مجموعه ما از این نوع زیتون می باشد) وجود هسته در روغن گیری سبب بالا رفتن عدد پراکسید میشود که این امر کیفیت روغن را پایین می آورد. زیتون های کاملا تمیز شده پس از برداشت هسته به منظور لخت شدن وارد دستگاه پرس می گردند و روغن خالص آن جدا می گردد سپس وارد دست گاه تسویه  فیلتر پرس (تسویه طبیعی بدون از دست دادن خواص) می شود و روغن بسیار خالص آن استخراج میگردد

برای از بین بردن بوی روغن زیتون مجموعه روغن کشی ما از فیلترهای میکروپلیت آنتی باکتریال متفاوتی این روغن را عبور دادهو  از مقدار بوی آن کم می‌کند

به طور کلی ما سه دسته روغن زیتون داریم :

  • روغن زیتون بکر

این روغن فرآیند خاصی روی آن صورت نمی گیرد دارای نقطه دود پایین تر می باشد که مصارف آن سالاد و ماساژ می باشد

برای خرید روغن زیتون بکر اصل اینجا کلیک کنید

  • روغن زیتون فرابکر(بابو)

این نوع روغن که مراحل  تصفیه در آن به صورت کامل در آن صورت پذیرفته دارای نقطه دود بالاتری  بوده و از مصارف آن  می‌توان به سالاد ماساژ و نهایتاً پخت و پز  اشاره کرد

برای خرید روغن زیتون بکر اصل اینجا کلیک کنید

  • روغن زیتون فرابکر بی بو

 این نوع روغن زیتون تقریباً مشابه با روغن زیتون فرابکربابو  بوده با این تفاوت که طی فرآیندهایی  از مقدار بوی آن بسیار کم شده است

برای خرید روغن زیتون بکر اصل اینجا کلیک کنید

مهم

با اینکه تولید این نوع روغن کاملا طبیعی بوده اما باید حقیقت را گفت که قطعا از خواص درمانی این نوع روغن از محصول مشابه با بوی آن کمتر می‌باشد و این نوع روغن صرفا برای کسانی تولید شده است که با بوی زیتون مشکل دارند و در عین حال می خواهند از خواص روغن زیتون بهرمند شوند.

 

کنجاله

کنجاله چیست ؟ و از کجا میشود آن را تهیه کرد؟

کنجاله چیست ؟

در فرآیند روغن گیری در انواع دانه روغنی ، قسمتی از خروجی دستگاه ، روغن می باشد و قسمت اعظم خروجی فرایند تولید روغن ، تکه های خرد شده یا (پلت) است که از لحاظ ظاهری لوله مانند است.

کنجاله ، از تمامی محصولاتی که روغن گیری میشود بدست می آید.

برای مثال : کنجاله کنجد ، کنجاله تخم آفتاب گردان ،کنجاله مغز گردو ، کنجاله نارگیل و… که هر کدام از این کنجاله ها برای مصارف مختلف استفاده می شود چرا که هر کدام خاصیت ها و ویژگی های منحصر بفردی دارند.

به عنوان مثال کنجاله کنجد و آفتابگردان به عنوان خوراک دام ، طیور و آبزیان مورد استفاده قرار میگیرد که بسته به نوع مصرف دارای آنالیز های خاصی از مواد مغذی می باشد .

اگر بخواهیم آنالیز کنجاله کنجد را از مواد مغذی مثال بزنیم میتوانیم از پروتئین ها ، اسید های چرب غیر اشباع و … نام برد.

قیمت و خرید کنجاله

تولیدی روغن های ارگانیک خاتمی اقدام به فروش کنجاله تولیدی خود ، برای مصارف دام و طیور و آبزیان نموده است که شما عزیزان میتوانید قیمت های کنجاله را مشاهده نمایید و در صورت درخواست از طریق تلفن تماس ما و فرم زیر اقدام به سفارش کنجاله مورد نیاز خود کنید.

قیمت کنجاله درتوناژ  ( برای کنجد و تخم آفتاب گردان )

قیمت کنجاله در زیر توناژ ( برای کنجد و تخم آفتاب گردان )

تلفن تماس : 

 

 

روغن خراطین اصل

روند تولید و تهیه روغن خراطین اصل (کرم ایزینیا فیتیدا)

روغن خراطین(گونه کرم ایزینیا فیتیدا – Eisenia fetida)
انواع روغن های خراطین

در ابتدا در مورد روغن های خراطین متفاوت برحسب جنس و گونه های مختلف توضیحاتی را ارائه میکنیم :
در طبیعت بیش از ۲۷۰۰گونه از کرم های خاکی وجود دارند ؛

پس همانطور که در بالا اشاره شد میتوان از آنها روغن های خراطین متفاوتی با خواص گوناگونی تهیه نمود .اما برای مصارف درمانی خاص مثل حجم دادن به اندامهای مختلف بدن ، باید از یک گونه و جنس خاص کرم خاکی به نام کرم ایزینیا فیتیدا استفاده نمود که بدین منظور باید در مورد نحوه عضله سازی و متابولیسم های مربوط به آن در بدن اطلاعات تخصصی داشته باشیم.
قابل ذکر است که شما با خواندن این مقاله برای سوالات زیر ؛ پاسخی دقیق و علمی دست پیدا خواهید کرد.

سوالاتی همچون :

  1.  روغن خراطین اصل چیست؟
  2. روغن خراطین اصل را از کجا تهیه کنیم ؟
  3. آیا روغن خراطین بر روی چاقی صورت تاثیرگذار است ؟
  4. قیمت روغن خراطین اصل چقدر است؟
  5. آیا روغن خراطین برای حجم دادن به اندام های مختلف بدن مناسب است؟
  6. مواد تشکیل دهنده روغن خراطین چیست؟
  7. آیا روغن خراطین را از گیاه هم میگیرند ؟
  8. طرز تهیه روغن خراطین چگونه است؟

همانطور که میدانید سلول های ماهیچه ای و عصبی بدن برای بزرگتر شدن تقسیم سلولی انجام نمیدهند و تنها میتوانند با افزایش حجم بزرگتر شوند بنابراین ما به دنبال روغنی هستیم که بتواند با تاثیر بر روی سلول های ماهیچه ای اندامهای مختلف بدن حجم آنرا افزایش دهد که توانستیم در مجموعه خاتمی آن را به تولید انبوه برسانیم.
هر کدام از جنس های مختلف کرم های خاکی دارای تعدادی مواد آلی و تشکیل دهنده یکسان و بعضا دارای مواد تشکیل دهنده متفاوت و منحصر به فردی میباشند که ؛ هدف ما تولید این نوع روغن خراطین با این نوع خصوصیات ، همین مواد عالی منحصر بفرد میباشد که تاثیرات بسزایی را در حجم دادن به اندامهای مختلف را دارا میباشد.
با مطالاعات و تحقیقات بسیار توانستیم به عنوان اولین پرورش دهنده این نوع از کرم خاکی (ایزینیا فیتیدا) روغن خراطین را تولید نماییم که به این خواسته شما عزیزان جامع عمل بپوشاند .
البته قابل ذکر است که روغن های خراطین زیادی با کرم های خاکی معمولی ( earth worm ) و یا زالو تهیه شده است که مصارف درمانی دیگری دارند (نه بعنوان حجم دهنده اندام ها و عضلات بدن) ویا تاثیر کمی دارند که ما با پرورش این نوع کرم و تولید روغن خراطین خالص و با قیمت بسیار مناسب ، آن را در اختیار شما قرار میدهیم .

۸۵,۰۰۰ تومان۲۹۰,۰۰۰ تومانانتخاب گزینه‌ها

مواد تشکیل دهنده و خواص روغن خراطین :

کرم ایزینیا فیتیدابه دلیل داشتن protease ||| میتواند نیازعضلات و اندام های مختلف را برای داشتن حجم بیشتر براورده نماید .
با ویژگی داشتن 70 درصد پروتئین در مقایسه با 22 درصد پروتئین گوشت قرمز یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا 3 ،امگا6 ، امگا9 ومواد مغذی فراوان دارای ویژگی منحصر بفردی است . روغن خراطین با دارا بودن ویتامین های ریبوفلاوین، پانتونیک اسید ، تیامین ،پیریدوکسین ، ویتامین ب ۱۲ ،اسید فولیک و بیوتین تاثیر به سزایی در غذا رسانی به بافتهای پوستی می شود. در طب سنتی از این روغن با مزاج گرم و تر و همچنین روغن های که دارای طبیعت گرم می باشند که به این روغن اضافه گردیده است جهت افزایش رشد و حجم موضعی عضلات استفاده می‌گردد.

موارد مصرف روغن خراطین :

افزایش حجم موضعی عضلات، ویژه خانم ها و آقایان
حجم دهنده گونه و لب و سینه
حجم دهنده صورت های استخوانی
رفع چین و چروک و شاداب کننده پوست
محافظت کننده پوست صورت
افزایش سرعت رشد و حجم عضلات در ورزشهای بدن سازی (استفاده آن برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص)

بهترين جايگزين براي روشهاي پرخطر جراحي و تزريق ژل بدون عوارض و بدون هورمون و مواد شيميايي.

مکانیسم اثر :

روغن خراطین دارای نوعی کمپلکس گلیکولیپوپروتئینی می باشد که درای خواص متفاوتی نظیر اثرات آنتی اکسیدانی و محرک رشد سلولی می باشد. این عصاره روغنی باعث بازسازی اپی تلیوم و افزایش سنتز برخی فاکتور های رشد EGFمی شود. در مکانیسم این محصول می توان افزایش مقدار کلاژن و آرایش منظم تر رشته های کلاژنی،تکثیر فیبروبلاستی ، تحریک روند رگزایی و کاهش تعداد سلول های آماس اشاره کرد.

توصیه ها:

جهت آزمودن محصول برای جلوگیری از بروز حساست، بهتر است که دوبار برروی بازو آزموده شود و در صورت عدم خارش و قرمز شدن با خیال آسوده استفاده گردد.

خواص آرگان

معرفی و بررسی خواص و فواید ” روغن آرگان “

توضیحات کامل در مورد پروسه کاشت ، پرورش ، جداسازی دانه و در نهایت استخراج روغن و خواص این روغن گرانبها

درخت آرگان یک گونه از گیاهان گلدار میباشد که بومی دره جنوب غربی مراکش است ، و در حال حاظر این درخت را میتوان تنها در مساحت حدود 8000 کلیومتر مربع ( 3100 مایل مربع ) در این منطقه یافت.

ارتفاع رشد آن به 8 الی 10 متر (26 الی 33 فوت) میرسد و تا 200 سال عمر میکند.

مشخصات ظاهری درخت آرگان

خاردار ، با تنه قطور و با گسترش تاج میباشد.

تاج این درخت در حدود 70 متر (230 فوت) است و شاخه به سمت زمین میباشد . برگ های آن کوچک هستند و  با 2/4 سانتیمتر طول و بیضی شکل و با یک راس گرد و گل های کوچک میباشد  که با پنج گلبرگ زرد متمایل به سبز مشاهده میشود و  گل آن در آوریل بوجود می آید.

 

مشخصات ظاهری میوه آرگان

میوه آرگان ؛ خواص آرگان

میوه آن 2/4 سانتیمتر طول و با ضخامت 2/5 الی 3 سانتیمترگسترده میشود.

پوسته تلخی اطراف یک لایه ی خوشبو ، اما با بوی خاصی میباشد . همچنین این پوسته بسیار سخت است و به همین دلیل فرایند روغن گیری این میوه را بسیار سخت میکند.

میوه آرگان زیر این پوسته دارای 2 الی 3 دانه بسیار غنی از مواد مغذی میباشد .

این میوه بیش از 1 سال طول میکشد تا به بلوغ برسد و بیشتر در مراکش و آرژانتین یافت میشود ، جالب اینجاست روغن حاصل از این میوه مربوط به دانه های داخل این میوه میباشد نه خود میوه.

در میوه آرگان پالپی وجود دارد به اسم گوشته که پوسته آن را در بر میگیرد ، پوسته 25% از وزن میوه تازه را شامل میشود.

در ادامه روند تولید روغن مورد بحث قرار میگیرد .

روش های روغن گیری روغن آرگان

امروزه با استفاده از چند روش از دانه های آرگان روغن گیری میشود که به آن اشاره خواهیم کرد :

روش سنتی :

در این روش پس از چیدن میوه های آرگان از درخت ، آنها را در هوای آزاد قرار میدهند تا خشک شود ، این کار برای این انجام میشود تا پوسته ی سفت این میوه با خشک شدن توسط هوا چروکیده شود و عمل جداسازی آن راحت تر انجام گیرد

پس از حذف این پوسته سخت به روش مکانیکی همانند تصاویر موجود به میوه آن میرسند . که در اینجا 2 راه برای جدا کردن دانه از میوه وجود دارد.

  1. روش اول : کارگران سخت کوش آن منطقه (اکثریت زنان بربر) به روش مکانیکی و خرد کردن و تحت فشار قرار دادن این دانه را خارج نموده که کاری بسیار سخت و طاقت فرساست.
  2. روش دوم : که بیشتر مراکشی های قدیمی انجام میدهند مانند تصاویر موجود بزهای آنها از درخت بالا رفته و یا میوه های آرگان را به عنوان خوراک دام ، به آنها میدهند تا بخوردند ، سپس این گوشته ، توسط معده این بزها  لیز میشود . و پس از آن دانه ها را از خروجی این بزها جدا میکنند .

آرگان

سپس به مرحله روغن گیری برده میشود و دانه ها ، تحت فشار بسیار زیاد قرار میگیرد که از آن خمیر قهوه ای رنگ خالص بدست می آید.

خمیر آرگان ؛ روغن آرگان

که به آن خمیر آرگان فیلتر نشده میگویند ، که از آن برای تهیه برخی از کیک ها و آشپزی استفاده میشود.

پس از آن این خمیر با فرایند ته نشین سازی (کلوئید کردن) صاف میشود ، که حدودا یک الی دو هفته به طول می انجامد و نهایتا ذرات معلق آن ته نشین میشود و  روغن شفاف با بوی بسیار کم ، بدون هیچ گونه افزودنی ( روغن آرگان اصل ) استخراج میشود ، که بسته به فرایند تولید و نوع مصرف رنگ این روغن به زرد طلایی هم میرسد که به این دلیل و گرانبها بودن آن به دلیل سختی روغنگیری و کمیاب بودن به آن طلای مایع نیز میگویند .

خواص آرگان خالص :

خصوصیات میکرومولوکولی روغن آرگان (خواص آرگان) : دارای مقادیر بسیار زیادی از پروتئین میباشد که در ادامه به آن اشاره میشود :

 

oleic 42/8%

linoleic 36/8%

palmitic 12%

steanic 6%

linolenic 5%

 روغن آرگان شامل ویتامین E ، فنول ها ، کارتن ها و اسیدهای چرب ذکر شده در بالا میباشد ، که فنول های موجود در آن :

coffeic acid  – oleuropein – vanillic acid – tyrosol – catechol -resorcinol -(-)epicatechin , (+) catechin

خواص روغن آرگان

موارد مصرف روغن آرگان (خواص روغن آرگان) :

درمان خشکی کف سر

حالت دهنده موهای مجعد و فر

درخشنده کردن موها

حالت دادن به موها

مرطوب کردن پوست

جلوگیری از پیری زودرس

از بین بردن آکنه

همچنین شما میتوانید برای مشاهده قیمت و خرید روغن آرگان طبیعی و با مجوز ارگانیک اینجا کلیک کنید.